linkedin facebook twitter
Marjorie

De mensen van Actos Facilitair

Kun je iets over jezelf vertellen? Wat is je achtergrond en hoe ben je precies als Project Management Ondersteuner begonnen?

Ik ben opgegroeid in het bruisende Den Haag en van jongs af aan wilde ik al op kantoor werken. Na mijn studie kwam ik terecht bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, waar ik maar liefst elf en een half jaar met enthousiasme heb gewerkt. Tijdens deze periode bekleedde ik diverse functies, waaronder die van Management Assistente voor de Directeur-Generaal Algemene Beleidsaangelegenheden gedurende de laatste vier jaar. In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Algemeen Economisch en Inkomensbeleid, Arbeidsmarkt, Wetgevingsbeleid en Internationale Arbeidsverhoudingen en Internationale Zaken.

In 1999 besloot ik echter een nieuwe weg in te slaan en nam ik ontslag om samen met mijn man zijn bedrijf verder uit te bouwen. Toen onze dochter begon met studeren, voelde ik de drang om weer iets voor mezelf te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Via omzwervingen langs De Bijenkorf, een IT-bedrijf en een Opleidingsinstituut in de Tandheelkunde, belandde ik uiteindelijk bij De Belastingdienst in Utrecht.

Een jaar geleden werd ik namelijk via LinkedIn benaderd door Senol Çaluk voor de rol van Project Management Ondersteuner bij De Belastingdienst. Omdat ik op zoek was naar een dynamische omgeving, had ik De Belastingdienst niet meteen voor ogen. Zoals altijd stond ik echter open voor nieuwe kansen.

Wat had je van tevoren verwacht van de Actos Groep?

In ieder geval hoopte ik op een aangename samenwerking en goede begeleiding en informatieverstrekking.

Hoe bevalt het werken via de Actos Groep je? Heb je eerder gewerkt via een bemiddelings- of detacheringsbureau?

Mijn ervaring met de Actos Groep is tot nu toe goed. Alles is tot in de puntjes geregeld en ik kan altijd rekenen op mijn contactpersoon en de behulpzame collega’s van Doxa voor vragen of ondersteuning. Dit is mijn eerste ervaring met een detacheringsbureau en tot dusverre bevalt het prima.

Wat houd je opdracht bij de Belastingdienst precies in?

Momenteel werk ik met veel plezier voor de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen op de afdeling UHT Opleidingen. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het organiseren van een Workshop Integriteit voor meer dan 80 teams op 9 verschillende locaties, met ongeveer 1500 medewerkers. Mijn taken begonnen met het opstellen van een gedetailleerd plan om alle teams in te delen, rekening houdend met de vaste kantoordagen. Daarnaast verzorg ik informatie voor Teamleiders en medewerkers over de workshop, ondersteund door factsheets.

Mijn werkzaamheden omvatten verder het versturen van uitnodigingen, inschrijven van deelnemers, gesprekken voeren met Teamleiders en medewerkers, coördineren met een extern trainingsbureau, het versturen van herinneringen, het regelen van zalen op verschillende locaties, aanmelden van trainers bij receptiebalies, tot aan het reserveren van parkeerplaatsen. Regelmatige vergaderingen zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en om de procedure te evalueren. Kortom, een dynamische baan vol ad hoc zaken die mijn werk juist zo boeiend maken!

Wat vind je leuk in je opdracht, waar liggen vooral de uitdagingen die het dan zo leuk maken?

De interactie met Teamleiders en de dagelijkse ad hoc taken maken mijn werk allesbehalve saai. Snel schakelen en oplossingsgericht werken zijn essentieel. Het feit dat ik vanuit huis kan werken, verhoogt mijn productiviteit, maar ik waardeer ook de mogelijkheid om naar kantoor te gaan voor de band met collega’s en om elkaar beter te leren kennen. De diversiteit van mensen maakt het extra leuk. Mijn motto is altijd: respecteer anderen en behandel iedereen zoals je zelf behandeld wilt worden. Daarnaast geniet ik van de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te organiseren. Pas wanneer alles perfect geregeld is, de juiste service is geleverd en de procedure soepel verloopt voor alle betrokkenen, ben ik tevreden.

Hoe is het contact nu met de Actos Groep?

Het contact met de Actos Groep is goed. Te allen tijde kan ik contact met ze opnemen en ze zijn altijd vriendelijk en reageren vrij snel op e-mailberichten.

Solliciteer direct