linkedin facebook twitter
Profielfoto Wendy

De mensen van Actos Facilitair

In de rubriek ‘De mensen van Actos Facilitair’ laten we de professionals aan het woord die via ons aan de slag zijn bij diverse opdrachtgevers. Ze vertellen over hun achtergrond en hun opdracht. Via Actos Facilitair werkt Wendy Meijer als Adviseur Informatiebeheer bij De Rechtspraak.

  1. Kun je iets over jezelf vertellen? Wat is je achtergrond en hoe ben je precies in het vak terecht gekomen?

Sinds 1998 heb ik diverse functies vervuld als kennis- en informatiemanager bij voornamelijk internationale advocatenkantoren. Later heb ik de overstap naar overheidsorganisaties gemaakt en mij verder gespecialiseerd in digitaal informatiebeheer, archiverings- en procesverbeteringsvraagstukken. De combinatie van twee studies (rechten / bibliotheek & documentaire informatie) met Lean Six Sigma past helemaal bij mij als persoon.

  1. Wat had je van tevoren verwacht van Actos Facilitair?

Een professionele aanpak met een persoonlijke benadering. Kennis van wat er bij opdrachtgevers speelt om een inschatting te maken welke professional waar past. En dit heeft Doxa waargemaakt bij mijn inhuur.

  1. Hoe bevalt het werken via Actos Facilitair? Heb je eerder gewerkt via een bemiddelings- of detacheringsbureau?

Het bevalt prima om als zzp’er via Actos Facilitair te werken aan een uitdagende opdracht. Het gehele inhuurproces met de bijbehorende administratie is goed ingeregeld. En dat is niet altijd vanzelfsprekend bij bemiddelingsbureaus.

  1. Wat houdt je functie in?

Als adviseur informatiebeheer bij de Rechtspraak werk ik mee aan het project informatiehuishouding, waarbij het doel is om met name het digitale informatiebeheer en de archivering van informatie duurzaam op orde te brengen en te houden.

  1. Waar wil je je verder in ontwikkelen?

AI prompt engineering. Om betere output te kunnen genereren bij het gebruik van AI-tools.

  1. Hoe is het contact nu met Actos Facilitair?

Het contact is uitstekend met Sjoerd Heijkoop en de backoffice. Ze zijn zéér goed bereikbaar en behulpzaam. Ik ervaar het werken via Actos Facilitair als zeer professioneel en plezierig.

Bedankt voor de mooie fles wijn die ik gisteren heb ontvangen. En alvast hele fijne feestdagen en een goed 2024!

Solliciteer direct